Selecteer een pagina

Even

voorstellen:

Kurt

Kurt

Onafhankelijk Herbalife vedeler

Het gaat om jou & jouw doel!

Ik ben Kurt Dewulf en werk als Personal Trainer, Spinning- en Bootcamp-instructeur.

Het is mijn missie om met juist voedingsadvies & persoonlijke trainingen zoveel mogelijk mensen te helpen om in hun beste vorm te komen.

It’s your road to be awesome, it’s our road to do great things!

Kurt Dewulf

Ik help

u graag

met:

Het belang van juiste voeding voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen

Sportvoedingsadvies is steeds een individueel plan op maat, afgestemd op de persoonlijke situatie van de sporter afhankelijk van de duur en de intensiteit van de sport, de trainingstijden, het gewenste lichaamsgewicht en uiteraard de persoonlijke doelstellingen.

We starten steeds met een intakegesprek waarbij we een inzicht krijgen in je huidige eetgewoonten en de gewenste trainingsintensiteit. Vervolgens wordt een trainings-en eetdagboek meegegeven dat ingevuld wordt gedurende één week, en analyseren we het gewicht en lichaamssamenstelling.
Op basis van dit dagboek wordt een persoonlijk (sport)voedingsadvies opgesteld, die tijdens volgende consultaties wordt geëvalueerd en zo nodig bijgestuurd.
Optimale prestaties beginnen bij juiste en betrouwbare voeding

Naast algemeen voedingsadvies gaan we wat dieper in op sportvoedingsadvies en hoe deze kunnen bijdragen tot het verbeteren van uw sportprestaties. Breng uw training, prestatie- en herstel naar het volgende niveau met behulp van de Herbalife 24 sportvoedingslijn.

Doelstelling

Tevreden klanten

Producten

Recepten

Volgend info moment:

Wil je weten hoe je jouw prestaties kan verbeteren? Kom dan gerust naar ons infomoment over een actieve en gezonde levensstijl en dit in combinatie met de beste voedingsproducten op de markt.

Er staan geen andere activiteiten gepland

“Become the best version of yourself”

Success stories

Sinds een drietal maanden gebruik ik de producten van Herbalife in combinatie met de voedingsschema’s van Kurt. Niet alleen voel ik me veel fitter, ik ben ook reeds 7 kilo lichter!
Marieke

Dankzij de tips & tricks van Kurt en de producten van Herbalife kon ik mijn persoonlijke doelstellingen behalen: mijn vetpercentage verlagen en spiermassa verhogen.
Stijn

Nieuws

Spinning Marathon

Spinning Marathon

  Team Head Up nodigt jullie opnieuw uit i.s.m. Wave Health & Fitness op 21 april 2018 SPINNING MARATHON TVV Kebene Children’s Home 17-18u ‘Oud maar niet versleten’ 18-19u ‘Rocking Rollercoaster’ 19-20u ‘Fun & crazy’ 20-21u ‘The roof is on fire’ Keep calm...

Lees meer

” Over de helft !”

Dinsdag 27 maart. Half zeven in de morgen, de wekker maakt een irriterend geluid. Beiden zijn we opgestaan met een houten hoofd. Niet of te weinig geslapen! Was het nu van de zware gedachten, iets waartoe we allebei geneigd zijn, of was het de duurwandeling van 50km...

Lees meer

Ready? Set, Go! Stuur me gerust uw vragen of maak uw afspraak online.

9 + 11 =

Ook bereikbaar via sms, whatsapp en uiteraard de telefoon zelf:

0485 189 197

Bike Me – Kurt Dewulf (eenmanszaak)

Snaaskerkestraat 48 te 8470 gistel

BTW BE 0841.298.915

Volg ons ook op Facebook

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/bikeme111/" data-tabs="timeline" data-width="800" data-height="450" data-small-header="true" data-adapt-container-width="true" data-hide-cover="false" data-show-facepile="true"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/bikeme111/"><p><a href="https://www.facebook.com/schoonheidssalonchik/">Bike Me</a></p></blockquote></div></div>

Pin It on Pinterest

Share This