Selecteer een pagina

Dinsdagmorgen 8u15.

Nathalie duwt iets langer dan gewoonlijk op de deurbel. Nog voor ik de deur kan openen zie ik haar lippen al bewegen. Een wervelwind aan woorden ontsnappen haar mond, moeten deze klanken iets voorstellen? Tijd genoeg om dit te ontdekken vandaag want op ons wekelijks toegestuurd schema staat vetjes gedrukt: ” duurwandeling 45km”.

We kiezen ervoor om te wandelen voor een lunch ( altijd koppelen wij er iets leuks aan ). Van Oostduinkerke naar Oostende en terug.

Het is behoorlijk koud en om niets van lichaamstemperatuur te verliezen door de gure wind, de vochtige dauw en de zon die nog krachteloos is, verhogen we ons wandeltempo. De sfeer zit er goed, dit moet lukken vandaag! Stap per stap wordt onze rugzak lichter van al onze overtollige ballast. We worden vrijer, blijer… Buiten de momenten dat we even verplicht stilstaan om onze slappe lach terug onder controle te krijgen, wandelen we aan hoge snelheid verder. Onze conditie trainingen zitten hier zeker voor iets tussen. We glunderen. We zijn trots op onszelf. We zijn onze coach dankbaar.

This feels so good !

Na een heerlijke korte lunch in de Passeviet starten we met volle moed aan onze terugweg. Where is the suncream? De hevige wind duwt ons letterlijk vooruit, het mag al eens meezitten. Op de dijk in Middelkerke kan Nathalie het niet laten om enkele fitnestoestellen te onderwerpen aan een test wat voor hilarische taferelen zorgt. Tot we beseffen, dit gaat van onze tijd af, doorstappen is de boodschap.

De avond valt, her en der gaan de lichtjes aan. Wij worden steeds opgeluchter. Met een vermoeide maar zeer gelukkige blik in onze ogen komen we thuis aan om 19u15. 47km op de stappenteller! Nog maar 53km meer te gaan voor ons einddoel maar vanavond niet schat….

Tot volgende week!

Love Nathalie en Carine

Pin It on Pinterest

Share This