Selecteer een pagina

Coaching is mijn leven!

Mensen zich beter doen voelen, hun grenzen helpen verleggen, hun fysiek verbeteren, ervoor zorgen dat ze meer zelfvertrouwen krijgen, kortom de beste versie van zichzelf helpen worden. Iedereen kan zijn dromen waar maken als je er maar hard genoeg in gelooft en als je af en toe de ondersteuning krijgt die je op dat moment net nodig hebt. Die ondersteuning wil ik zijn. Voor iedereen die dit wenst. Maar dan moet je ook bereikbaar en vindbaar zijn voor iedereen en daarom had ik een site nodig. Simpel, strak, duidelijk, overzichtelijk en liefst nog mooi ook.

Van coaching weet ik veel af maar hoe maak je een site? Gelukkig heb ik veel vrienden en 1 van die vrienden is dan nog eens een krak in het ontwerpen van website’s. Kwam dit eens goed uit. Vele avonden hebben we samen gezeten om wat eerst in mijn hoofd zat op papier te zetten en vervolgens te digitaliseren en vorm te geven in een eigen website.

Bedankt Sven voor dit mooie resultaat, bedankt Charlotte om je man vele uren aan mij af te staan, bedankt Bo voor de prachtige foto’s en heel erg bedankt lieve Sabrina voor je steun en spellingscorrectie.

Pin It on Pinterest

Share This